Ką veikti Klaipėdoje spalį? „Miesto žirafų“ idėjos netinginiams

Gražiais orais lepinęs rugsėjis pasibaigė. Mąstai, ką čia nuveikus pajūryje, kai už lango pila lietus? Atsipalaiduok, surinkom tau ilgiausią sąrašą pramogų Klaipėdoje, tad ant sofos gulėti ir kišti pilvo tikrai neteks. Šį spalį nuobodžiaus tik tinginiai ir nuobodylos! ;)

Pramogų portalas ir patogi renginių programėlė „Miesto žirafos“ dalinasi patarimais, ką nuveikti Klaipėdoje spalį.

Nepraleisk unikalaus – vertikalaus! – šokio spektaklio

O vaikyti… Ne kiekvieną dieną galima išvysti to-o-okį reginį. 25 m. aukštyje, prisitvirtinus vien virvėmis ir apraišais, pamiršus visus gravitacijos dėsnius šokėjai, gebantys vaikščioti siena, kilti ja ir leistis žemyn – Inga Briazkalovaitė ir Aurelijus Liškauskas kartu su šokių mokykla „Coda“ spalio 6 d. pristatys unikalų renginį – vertikalaus šokio spektaklį „Giedanti Vydūno upė“. Neeilinė proga pamatyti tai Klaipėdoje.
——–

Vertikalaus šokio spektaklis „Giedanti Vydūno upė“ / Facebook nuotr. / Ką veikti Klaipėdoje spalį?

Švęsk Gyvūnų dieną Klaipėdoje

Prancūzų rašytojas Antoine de Saint-Exupéry knygoje „Mažasis princas” rašė: “Pasidarai amžinai atsakingas už tą, su kuo susibičiuliauji”. Ši nerašyta taisyklė turėtų galioti ne tik žmonėms, su kuriais susidraugaujam, bet ir gyvūnams, kuriuos auginame. Žirafos tiksliai žino, kad gyvūnai yra mūsų draugai, pagalbininkai ir šeimos nariai, tad gyvūnų dieną švęsti privaloma! Pirmą kartą Klaipėdoje kartu švęs gyvūnai, jų šeimininkai, globėjai ir visi jų mylėtojai. P.S. Bus ir šventinis gyvūnų tortas! Susimatom spalio 6 dieną, Danės skvere.

Užjudėk kaip Kevinas Durantas

Užjudėti kaip Kevinas Durantas tau padės šiuo metu vieną populiariausių Lietuvoje grupių „Flying Saucer Gang“. Spalio 6 d., Klaipėdoje grupė koncertuos pirmą kartą, vienoje unikaliausių uostamiesčio vietų – Klaipėdos piliavietėje (piliavietės viduje esančioje salėje). Nusimato audringas spalio savaitgalis!

Prajudink kaulus Kuršių Nerijoje

Nenori šokt? O kaip Tau skamba sportas nuostabioje Kuršių Nerijoje? Prajudink kaulus ir išbandyk save KNUT-Kuršių Nerija Ultra-Trail® 2018 bėgime (miškų takais, paplūdimiu, pievų keliukais). Skubėk registruotis, nes registracija vyksta iki spalio 14 d. Netingim ir prasibėgam.

—-
Pasisemk įkvėpimo Fashion Week Klaipėda ’18
—-
Ei, „madistai“. Ar jau atnaujinot savo rudens garderobą? O gal trūksta įkvėpimo ar žinių? Spalio 5–14 dienomis, Klaipėdoje siaus tikras mados uraganas. „Fashion Week Klaipėda“ į uostamiestį pritrauks mados kūrėjus ir mėgėjus iš visos Lietuvos. Visą savaitę vyks susitikimai su dizaineriais, paskaitos, mados industrijos forumas, mados verslo dirbtuvės, vakarėliai ir didysis „Fashion Show“, kuriame savo kolekcijas pristatys originaliausi šių dienų Baltijos šalių dizaineriai.
——

Fashion Week Klaipėda ’18 / Facebook nuotr. / Ką veikti Klaipėdoje spalį?

Mėgaukis kinu

Kinomanai, geros naujienos jums! Klaipėdoje nuo spalio 11 d. svečiuosis 11-asis Tarptautinis Kauno kino festivalis. Šiandien TKKF yra vienas labiausiai vertinamų kino festivalių Lietuvoje. Visus kino seansus galėsi išvysti kino salėje „Arlekinas“ (Klaipėdos kultūros fabrike, Bangų g. 5A).

Skaityti toliau
Puslapiai: 1 2