Baras „City Chef“ Vilniuje

„City Chef“: iš furgonėlio – į mėsainių šventovę.

Viskas prasideda nuo didelio noro ir šiek tiek pinigų – taip nutiko ir su gatvės maisto ambasadoriais „City Chef“, kurie kelerius metus po Lietuvą klajoję savo „fudtraku“, šiemet ryžosi naujam etapui ir  atvėrė užeigos duris sostinės centre. Anksčiau šioje vietoje lankytojus pas save kviesdavo „Etno baras“, o jam pasitraukus iš rinkos, baltiškus elementus pakeitė amerikietiškos greito maisto virtuvės akcentai.

Nuotrauka iš „Facebook“

Naujų užeigų šeimininkai neretai pernelyg optimistiškai vertina verslo aplinką, tačiau reikia tikėtis, kad dvi vasaras ant ratų praleidę „City Chef“ kūrėjai, supranta situaciją ir pasiraitoję rankoves įrodys (teisingiau, jau kurį laiką gana sėkmingai įrodinėja), kad darbais, o ne žodžiais skrandį myli. Tiesa, maisto mėgėjams už tai teks susimokėti, tačiau skirtingai nei kai kuriose pervertintose užeigose, čia dėl išleistų eurų gailėtis neteks.

Nuotrauka iš „Facebook“

Kaip ir priklauso gatvės maisto oazei, valgiaraštis nėra pergrūstas – keturių rūšių puikaus skonio mėsainiai, šonkauliai, sparneliai, mažesni užkandžiai ir apsirijėliams skirta didžiulė mėsos lėkštė. Pridėkite dar kelias ne taip dažnai baruose sutinkamas alaus ir sidro rūšis (ar prisimenate, kada ir kur paskutinį kartą matėte kvietinį „Konig Ludwig“?), jaukų, šviesų interjerą bei gana patogią geografinę padėtį (nuo J.Basanavičiaus/Pylimo ir Trakų gatvės sankryžos labai patogu pradėti savaitgalio žygį senamiesčio barų link).

Nuotrauka iš „Facebook“

Vidutinis čekis: 15 eur.

„Google“ reitingas: 4,5/5
„Facebook“ reitingas: 4,9/5

Nuotrauka iš „Facebook“

Adresas: J. Basanavičiaus g. 1., Vilnius

Internete:
Web: http://citychef.lt/
FB: https://www.facebook.com/CityChefVilnius/