„Žirafų“ foto istorijos: baras „DOCK“ Klaipėdoje

Visada malonu apsilankyti įdomiuose baruose Klaipėdoje. Uostamiestyje ne tiek ir daug įdomių vietų su kokybišku maistu ir geru aptarnavimu. Tad “Žirafos” nuskubėjo į tikrai šaunią vietą Žvejų gatvėje – barą “DOCK”, kurio specializacija – mėsainiai.

Mums čia patinka viskas – ir minimalistiškai moderniai įrengtos patalpos; ir geras aptarnavimas; ir, be abejo, pats maistas.

“DOCK” jautienos burgeriai gaminami tik iš Lietuvoje augintos „Black Angus“ veislės aukščiausios kokybės jautienos, šalia derinant išieškotus papildomų produktų skonius, kepyklėlėje keptas šviežias bandeles ir įdomų pateikimą lėkštėje. Firminiai patiekalai: rūkytas burgeris ir traškūs skrudinti marinuoti agurkai su aštrios dešros traškučiais

“Žirafų” fotografas apsilankė “DOCK’e” ir užsfiksavo šios vietos šilumą ir jaukumą. Be abejo, taip pat įamžinome ir šio baro kolektyvą. Nes būtent žmonės kuria gerą baro atmosferą ir gamina skanų maistą (beje, vietinės gamybos limonadas taip pat labai skanus).

Taip pat nuotraukose pasistengėme užfiksuoti “Dock” baro kasdienybę – maisto ruošimą, baro lankytojus, patį interjerą ir vietos atmosferą.

Daugiau nelabai ką ir prirašysi. Mes gi žinome, kad tingite skaityti ilgus tekstus;) Tad geriau susipažįstame su baru “Dock” šioje foto galerijoje: https://goo.gl/MZEZUm