„Memel tattoo Convention“ – vienintelė Baltijos šalyse! [PROGRAMA]

Liepos 6, 7 ir 8 dienomis Klaipėdoje vyks didžiausias tokio pobūdžio renginys Baltijos šalyse – „Memel tattoo Convention“! Nors „Miesto Žirafos“ tatuiruočių kiekiu nesiskundžia (pamenate, kaip atrodo žirafos kailis?), bet tokį renginį praleisti būtų nuodėmė!

3 dienos, 3-ijuose „Kultūros fabriko“ aukštuose, apie 3000 kvadratinių metrų ekspozicijos ir daugiau nei 180 meistrų!

„Memel tattoo Convention“ metu turėsi puikią galimybę pasidaryti tatuiruotę/-es pas tikrai išskirtinius meistrus (apie juos skaityk žemiau!) arba bent jau pasisemti idėjų ateičiai ;) Konvencijos metu dalyvių bei žiūrovų lauks daugybė pramogų, o gerą nuotaiką užtikrins gyva muzika: rokeriai „Raven Jack“, roko muzikos grandai iš Kauno „Wolfsome“ bei Klaipėdos numylėtiniai „Royce“.

Dar bus ir DJ’ai, o viso renginio metu žiūrovų lauks šou programos staigmenos! Visą tai vainikuos fejerverkai – o kaip gi be jų?!

Pilną „Memel tattoo Convention“ 2018 PROGRAMĄ rasi čia:

Liepos 6 d., penktadienis.

Liepos 7 d., šeštadienis.

Liepos 8 d., sekmadienis.

Konvencijoje dalyvaus talentingiausi meistrai ne tik iš Lietuvos, bet ir viso pasaulio. Jau užsiregistravo tatuiruotojai iš Latvijos, Estijos, Lenkijos, Rusijos, Ispanijos, Vokietijos, Olandijos, Graikijos, Suomijos, Norvegijos, Anglijos, Airijos, o tolimiausi svečiai šį kartą atvyksta iš kito pasaulio pusrutulio – Australijos.

Ir visi šie meistrai ne šiaip sau 3 dienas darys tatuiruotes, bet ir varžysis net 19-oje kategorijų!

O kokie šių metų konvencijos dalyviai yra patys išskirtiniausi? Miesto žirafos užduoda šį klausimą vienam „Memel tattoo Convention“ organizatoriui Danieliui Djačkovui, kuris taip pat yra vieno seniausių Klaipėdoje tatuiruočių salonų „Danis Tattoo“ įkūrėjas.

„Šiemet „Memel tattoo Convention“ sulauksime tokios pasaulinio lygio žvaigždės kaip Sasha O’kharin iš Sankt Peterburgo, – pradeda pasakoti Danielius. – Jo vardas puikiai žinomas tatuiruočių meno pasaulyje, o jis pats yra itin geidžiamas svečias kiekvienoje rimtoje konvencijoje!

Taip pat Klaipėdoje sulauksime ir lietuviškų šaknų turinčio austarlo Benjamin Laukis (dėja, bet lietuvių kalbos jis nemoka). Šio meistro stiliaus išskirtinumas – spalvotos realistinės tatuiruotės, bet savoje stilistikoje – į savo darbą įmaišant kaligrafiją.

Atvyks ir labai originalų tatuiravimo stilių įvaldžiusi meistrė iš Graikijos – Natalie Nox. Meniškas ir unikalus tatuiravimo stilius, kuris neturi net aiškaus pavadinimo, bet bandant jį apibūdinti tai greičiausiai būtų panašu į ‘trash polka’ – tik be spalvų.

Na, ir, žinoma, sulauksime ir jau nuolatinių mūsų tatuiruočių konvencijos dalyvių – Lietuvos vardą tatuiruočių pasaulyje garsinančių lietuvių meistrų. Tai Jurgis Mikalauskas, Domantas Parvainis, Remigijus Čižauskas, Egidijus Perminovas ir Andrius Augulis.“

„Renginyje šiemet turėsime ir ypatingų svečių, – tęsia D. Djačkovas. – Tai itin geidulingai atrodantis tatuiruočių modelis iš Bulgarijos Inked Sephora. Taip pat konvencijoje sutiksite ir galėsite įsiamžinti su  pavydėtinai teigiama energija spinduliuojančiu ir „Memel tattoo Convention“ plakatus šiais metais puošiančiu garbaus amžiaus tikru kaukaziečiu  „jaunuoliu“ iš saulėtojo Azerbaidžano – seneliu Edik’u.“

Inked Sephora / Nikola Górská foto.

Įtikinom, kad privalai apsilankyti?! Jei nori pasidaryti tatuiruotę konvencijos metu, gali registruotis pas norimą meistrą iš anskto – tiesiog parašyk jam/jai tiesiogiai! Visų „Memel tattoo Convention“ dalyvių kontaktus rasi ČIA. Kitas variantas – tiesiog ateini į konvenciją, pavaikštai, pasižiūri visų meistrų darbus, išsirenki labiausiai patikusį ir tariesi su juo „čia ir dabar“.

Iki susitikimo „Memel tattoo Convention“!