Sraigių degustacija

Balandžio 17, 2018 @ 18:00 - 21:00
Achtung Baby, Didžioji Vandens g. 2, Klaipėda

nuo neatmenamų laikų sraigės buvo vertinamos už maistingumą, tad laikui bėgant atsirado nemaža jų ruošimo būdų įvairiuose kraštuose. vienur jos papuola į grybų sriubą, kitur – į pastą su jūros gėrybėmis, tačiau populiariausias receptas yra Escargot a la Bourguignonne. tad prancūzus užtikrintai galime vadinti didžiausiais sraigių gerbėjais!

degustacijos metu paragausime trijų rūšių sraiges:
žemės (augintas Lietuvoje)
ir burgundiškas
bei jūrines sraiges.
sužinosime, kaip jos auginamos, ruošiamos,
palyginsime, kurių mėsa minkštesnė, skoningesnė.

degustacijos kaina – 10 eur/asm. vyno taurė įskaičiuota.
ragausime po dvi kiekvienos rūšies sraiges, iš viso 6 sraiges/asm.

ragauti galite ateiti bet kuriuo jums patogiu laiku nuo 18 iki 21 val.

būtina registruotis iš anksto.
TEL. 8 670 20650.

Dėmesio! Renginių aprašymai yra ruošiami organizatorių, todėl „Miesto Žirafos“ negarantuoja, kad informacija yra teisinga ir neatsako už galimus įstatymų pažeidimus renginių aprašymuose.

Komentarai (0)

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.