Sraigių degustacija

Balandžio 17, 2018 @ 18:00 - 21:00
Achtung Baby, Didžioji Vandens g. 2, Klaipėda

nuo neatmenamų laikų sraigės buvo vertinamos už maistingumą, tad laikui bėgant atsirado nemaža jų ruošimo būdų įvairiuose kraštuose. vienur jos papuola į grybų sriubą, kitur – į pastą su jūros gėrybėmis, tačiau populiariausias receptas yra Escargot a la Bourguignonne. tad prancūzus užtikrintai galime vadinti didžiausiais sraigių gerbėjais!

degustacijos metu paragausime trijų rūšių sraiges:
žemės (augintas Lietuvoje)
ir burgundiškas
bei jūrines sraiges.
sužinosime, kaip jos auginamos, ruošiamos,
palyginsime, kurių mėsa minkštesnė, skoningesnė.

degustacijos kaina – 10 eur/asm. vyno taurė įskaičiuota.
ragausime po dvi kiekvienos rūšies sraiges, iš viso 6 sraiges/asm.

ragauti galite ateiti bet kuriuo jums patogiu laiku nuo 18 iki 21 val.

būtina registruotis iš anksto.
TEL. 8 670 20650.

Dėmesio! Renginių aprašymai yra ruošiami organizatorių, todėl „Miesto Žirafos“ negarantuoja, kad informacija yra teisinga.

Komentarai (0)

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.